• Merch från Challenge Youtubern Pontus Rasmusson
Snabb leverans ✔ Fri frakt vid köp över 1000 kr ✔ Något för alla åldrar ✔

BOKA PONTUS

 


Visste du att du kan boka Pontus Rasmusson till din fest, ditt barns kalas eller andra speciella tillfällen där någon vill bli överraskad med en av Nordens största Youtubers?


Tillsammans tar vi fram ett upplägg hur du vill att dagen ska se ut och om du har speciella önskemål på vad Pontus ska göra (kanske hålla i en lek etc) förutom att förgylla exempelvis födelsedagsbarnet på sin stora dag! Givetvis finns det chans till att ta bilder, selfies, spela in TikToks samt ha en pratstund med idolen!


Kostnaden för att boka Pontus under en dag varierar främst beroende på var i Sverige eller Norge eventet ska hållas. Vi har våra eventuella omkostnader med i priset (resa, boende etc). 


Är det ett kalas sätter vi alltid ihop en stor födelsedagspresent (ingår i priset) med merch specialanpassat till födelsedagsbarnet!


För att skicka en förfrågan om att boka Pontus maila: [email protected]


I mailet vill vi att du har med:

- Typ av event (kalas, fest etc)

- Datum för event

-Plats för event (stad)

- Er budget


Tänk på att vi oftast tar en hel dag i anspråk (ibland fler om resan är lång). 


Vi ser fram emot att skapa en magisk dag tillsammans med er!    Tidigare Recensioner:    


Lena:

Vi bokade Pontus till vår dotters födelsedagsfest och det var verkligen lyckat. Vi var osäker på om vi skulle ha en clown som förra året men detta blev sååå mycket bättre. Maja fick sin bästa födelsedag någonsin (enligt henne) och alla hennes kompisar som var på kalaset var så imponerade av att "hon" hade fått dit Pontus.Markus:

Vi fick besök av Pontus och hans Mamma på vår sons 10-års dag! Tror aldrig jag sett honom så chockad som han var när Pontus dök upp precis når tårtan skulle serveras. Väl spenderade pengar och Joel pratade om hur kul han hade haft i veckor efter kalaset.Ann-Sofie:

Pontus var oerhört snäll och trevlig mot våra tvillingar och alla andra som var på kalaset. Man får en annan bild av honom när man träffar honom i verkligheten. Väldigt glad och trevlig människa som verkligen tar in alla och omgivningen på ett utmärkt sätt! Helt klart 10 av 10! Plus för överraskningspresenten han hade med! Funderar på att boka honom nästa år igen...